prodava-se-zakriveny-monitor-asus-designo-curve-mx32vq
Novinka Prodává se zakřivený monitor Asus Designo Curve MX32VQ

Prodává se zakřivený monitor Asus Designo Curve MX32VQ

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 2. 2018 12:00

Novinku charakterizuje bezrámečkový displej se zakřivením 1800R a výkonné audio vyvinuté ve spolupráci s firmou Harman Kardon. Monitor také nabízí osvětlenou základnu, která umožňuje nastavit si vlastní světelné efekty včetně jejich synchronizace se zvukovým výstupem.

Reklama

Nový model Designo Curve MX32VQ přináší displej s úhlopříčkou 31,5 palců, poměrem stran 16:9 a WQHD rozlišením 2 560 × 1 440 pixelů. Dle výrobce panel pokrývá 125 % barevného gamutu sRGB a nabízí vysoký kontrastní poměr 3000:1 a jas 300 cd/m2.

Monitor spojuje technologii Eye Care a technologie Flicker-Free a Ultra Low Blue Light s certifikací TÜV Rheinland, které minimalizují námahu očí a chrání uživatele před škodlivým modrým světlem. Ti mohou snadno ovládat intenzitu emitovaného modrého světla pomocí Blue Light Filter se čtyřmi různými úrovněmi filtru, které jsou přístupné prostřednictvím menu na obrazovce, technologie Flicker-free pak pomáhá snížit blikání displeje.

Dále je novinka vybavena dvojicí 8W reproduktorů, na jejichž vývoji se podíleli specialisté ze společnosti Harman Kardon. Funkce AudioWizard umožňuje vybírat ze čtyř přednastavených režimů – hudebního, filmového, herního a manuálního – a optimalizovat tím zvuk pro různé scénáře.

Prodává se zakřivený monitor Asus Designo Curve MX32VQ
i Zdroj: PCTuning.cz

MX32VQ je zajímavý i svou základnou s kruhovým osvětlením Halo Lightning a možností nastavení různých světelných efektů. Režim Rhythm Sync umožňuje synchronizaci světelných a zvukových výstupů a kombinované ovládání usnadňuje úpravu světelných efektů i hlasitosti reproduktorů. Co se týče konektivity, nic důležitého nechybí. Uživatelé mohou počítat se dvěma porty HDMI, jedním DisplayPortem a 3,5mm jack konektorem.

Asus Designo Curve MX32VQ se v Česku prodává za 16 190 Kč s DPH.

Prodává se zakřivený monitor Asus Designo Curve MX32VQ
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama