rog-extreme-gaming-7-miri-na-tankodrom-do-milovic
Novinka ROG Extreme Gaming 7 míří na tankodrom do Milovic

ROG Extreme Gaming 7 míří na tankodrom do Milovic

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 2. 2018 17:15

Sedmý díl série ROG Extreme Gaming přinese další nečekanou výzvu. Tentokrát si herní týmy vyzkouší, jak náročné je hrát League of Legends na korbě jedoucího vojenského náklaďáku Tatra 813, a to bez plachty a v zimě.

Reklama

Dva pětičlenné herní týmy v čele s kapitány Petrem „Xnapym“ Jirákem a Alešem „Freezem“ Kněžínkem změří síly ve třech utkáních populární hry League of Legends. Týmy povedou ti nejlepší z nejlepších – Xnapy je známý moderátor LoL akcí, Freeze se zase proslavil jako vůbec první český profesionální hráč v LoL. Jejich svěřenci se budou muset poprat s náročnými podmínkami a čelit nejen mrazu a vlhku, ale i otřesům na korbě vojenského náklaďáku Tatra 813, který s nimi bude jezdit po vytyčeném okruhu na tankodromu.

Na tým, který se popasuje s extrémním prostředím lépe, čeká odměna 30 tisíc korun, poražení získají 15 tisíc. Hrát se bude již tradičně na osvědčených herních noteboocích ROG G752 s operačním systémem Windows 10.

ROG Extreme Gaming 7 míří na tankodrom do Milovic
i Zdroj: PCTuning.cz

ROG Extreme Gaming 7 míří na tankodrom do Milovic
i Zdroj: PCTuning.cz

Celým streamem bude provázet český youtuber MenT. Zápasy okomentují Michal „Bronco“ Šembera a Pavel „Mozilla“ Klaban. Jako speciální hosté se do utkání zapojí influenceři VladaVideos a Blade. O tom, ke kterému týmu se hosté nakonec připojí, rozhodne až na místě los.

Akce startuje v sobotu 24. února v 9 hodin ráno a sledovat ji můžete živě na Twitch kanálu ROGCZSK nebo na facebookové stránce Republic of Gamers CZ.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama