vychazi-pridavek-apocalypse-pro-battlefield-1
Novinka Vychází přídavek Apocalypse pro Battlefield 1

Vychází přídavek Apocalypse pro Battlefield 1

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 2. 2018 12:30

Od dnešního dne mohou majitelé Battlefield 1 Premium hrát dodatečný obsah Apocalypse, který přináší hned několik důvodů, proč si toto čtvrté herní rozšíření vyzkoušet.

Reklama

Kromě vydání nového DLC přichází tvůrci i se zajímavou nabídkou pro všechny ty, kteří Battlefield 1 ještě vůbec nehráli. Základní hru a veškerý obsah z předplatného Battlefield 1 Premium lze nově získat najednou v kompletní edici Battlefield 1 Revolution. Na Originu přijde na 59,9 eur, v přepočtu 1 520 Kč.

Vraťme se však ještě k tomu, co Apocalypse nabízí. Hráči se mohou těšit na trojici nových map (Passchendaele, Caporetto a River Somme), kde zažijí další napínavá dobrodružství. Apocalypse přináší i nový herní režim Air Assault, který slibuje stíhací souboje s dvouplošníky a ve velkolepých momentech i možnost sestřelovat vzducholodě.

Za zmínku stojí i nové zbraně pro boj zblízka (sekáček na maso nebo páčidlo), šest nových palných zbraní (např. samopal Chauchat-Ribeyrolle), nová výzbroj, jako je protivzdušný raketomet třídy Assault, nebo dva nové bombardéry Hansa Brandenburg GI a Airco DH10, které lze vyzkoušet na mapě Caporetto. Díky novému DLC se postavíte i za stacionární zbraň Livens Projector, která dokáže nepřítele zahalit do oblaku jedovatého plynu.

Vychází přídavek Apocalypse pro Battlefield 1
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama