samsung-predstavil-ucelene-reseni-pro-smartphony-se-dvema-fotaky
Novinka Samsung představil ucelené řešení pro smartphony se dvěma foťáky

Samsung představil ucelené řešení pro smartphony se dvěma foťáky

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 2. 2018 10:00

Nové softwarové řešení pro obrazové snímače ISOCELL Dual podporuje zaostřování a fotografování při slabém osvětlení u hardwarově omezených chytrých telefonů střední a základní třídy.

Reklama

Samsung představil ucelené řešení pro telefony se dvěma fotoaparáty, které obsahuje obrazové snímače ISOCELL Dual a proprietární software pro dvě oblíbené funkce – úpravu zaostření (bokeh) a fotografování za špatných světelných podmínek (LLS). Zatímco dříve byly tyto funkce využívající dva fotoaparáty běžně vyhrazeny pro chytré telefony vyšší třídy, nové snímače a potřebný software je přinášejí i do smartphonů v nižší cenové kategorii.

Samsung tvrdí, že již poskytuje svůj algoritmus pro úpravu zaostření k sadě obrazových snímačů s rozlišením 13 Mpx a 5 Mpx a algoritmus pro fotografování za špatných světelných podmínek (LLS) k sadě dvou snímačů s rozlišením 8 Mpx, aby zjednodušil jejich implementaci ze strany OEM. Zatím ale není jisté, kdy se první smartphony využívající nové softwarové řešení dostanou do obchodů.

Samsung představil ucelené řešení pro smartphony se dvěma foťáky
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama