energy-sistem-v-cr-uvadi-novy-tablet-a-ctecku-e-knih
Novinka Energy Sistem v ČR uvádí nový tablet a čtečku e-knih

Energy Sistem v ČR uvádí nový tablet a čtečku e-knih

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 2. 2018 12:30 1

Výrobce Energy Sistem uvádí na český trh dvojici novinek, které ocení především uživatelé na cestách. Jedná se o tablet Energy Tablet 8" Max 3 a čtečku elektronických knih Energy eReader Max.

Reklama

Přední straně Energy Tabletu Max 3 dominuje osmipalcový IPS displej s HD rozlišením (1 280 × 800) a poměrem stran 16:9. Ve spodní části nevelkého zařízení se pak nacházejí dva 1W reproduktory Xtreme.

Svižné reakce tabletu zajišťuje čtyřjádrový procesor s 1GB operační pamětí a systémem Android 7.0 Nougat. Zařízení je dále vybaveno 16GB interním úložištěm rozšiřitelným pomocí microSD karet o dalších 256 GB, dvojicí kamer (zadní 2 Mpx), všesměrovým mikrofonem, GPS navigací a FM rádiovým přijímačem. Nechybí ani WiFi připojení a bezdrátová technologie Bluetooth 4.0.

Zabudovaný akumulátor s kapacitou 3 500 mAh by měl dokázat zajistit až šestihodinovou výdrž tabletu v on-line režimu. Nový Energy Tablet 8" Max 3 je k dostání za doporučenou koncovou cenu 3 290 Kč s DPH.

Energy Sistem v ČR uvádí nový tablet a čtečku e-knih
i Zdroj: PCTuning.cz

Energy eReader Max kombinuje funkce klasické čtečky a tabletu. Jeho šestipalcový multidotykový E-ink displej typu Carta s HD rozlišením 600 × 800 bodů (166 dpi) se 16 odstíny šedi a antireflexní úpravou by měl nabízet slušnou čitelnost obsahu. Nechybí ani řada pokročilých funkcí čtení, jako jsou např. přechody na stránky, vertikální a horizontální čtení, volba typu a velikosti písma, přizpůsobení okrajů a prokladů, záložky, automatické stránkování či historie čtení.

Čtečku pohání dvoujádrový procesor s 512 MB operační paměti a systémem Android 4.2 Jelly Bean nabízejícím nejžádanější předinstalované aplikace v podobě e-mailové schránky, internetového prohlížeče či softwarového tržiště Google Play. Součástí výbavy zařízení je také bezdrátové WiFi připojení a 8GB interní úložiště, které lze rozšířit prostřednictvím microSDHC/XC karty o dalších až 64 GB.

Za čtečku Energy eReader Max zákazníci zaplatí 3 390 Kč s DPH.

Energy Sistem v ČR uvádí nový tablet a čtečku e-knih
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama