ve-valentynske-soutezi-huawei-muzete-vyhrat-telefon-mate-10-lite
Novinka Ve valentýnské soutěži Huawei můžete vyhrát telefon Mate 10 lite

Ve valentýnské soutěži Huawei můžete vyhrát telefon Mate 10 lite

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 2. 2018 13:30

Společnost Huawei spouští valentýnskou kampaň #stalespolu. Přáníčka, která zájemci nahrají skrze předinstalovanou mobilní aplikaci na vybraných prodejních místech, se zobrazí na velkoformátové LED obrazovce v Praze. Firma zároveň přináší i facebookovou aplikaci, díky které budou moci uživatelé poslat své vyznání i prostřednictvím sociálních sítí, případně soutěžit a vyhrát smartphone Mate 10 lite.

Reklama

Od 1. do 7. února mají zájemci možnost na vybraných prodejních místech Huawei (značkové prodejny v OC Quadrio u Národní třídy a pop up store na Chodově, stejně jako v holešovické Alze) napsat valentýnku pro svou milovanou osobu do předinstalované aplikace v Mate 10 lite a těšit se, že toto přání se v období od 10. do 14. února zobrazí na velkoformátové venkovní LED obrazovce u Národní třídy. Všichni uživatelé budou následně e-mailem informováni, kdy bude jejich přáníčko na obrazovce publikováno, tak aby jejich blízký tuto chvíli nepropásl.

Ve valentýnské soutěži Huawei můžete vyhrát telefon Mate 10 lite
i Zdroj: PCTuning.cz

Prostřednictvím speciální aplikace na Facebooku Huawei a TV Óčko mohou zájemci soutěžit o telefon Mate 10 lite. V období od 1. do 14. února mohou uživatelé přes FB aplikaci zadávat valentýnská přáníčka s tím, že autor toho nejkrásnějšího a zároveň nejoriginálnějšího získá právě vzpomínaný smartphone Huawei.

Více informací o samotné soutěži naleznete na Facebooku Huawei.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama