stahujte-samsung-vydal-oficialni-aplikaci-pyeongchang-2018
Apple Novinka Stahujte: Samsung vydal oficiální aplikaci PyeongChang 2018

Stahujte: Samsung vydal oficiální aplikaci PyeongChang 2018

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 1. 2018 13:30

U příležitosti Zimních olympijských her 2018 v korejském Pchjongčchangu společnost Samsung, coby celosvětový olympijský partner v kategorii bezdrátových komunikačních zařízení a počítačového vybavení, oznámila, že je k dispozici ke stažení oficiální aplikace PyeongChang 2018.

Reklama

Samsung tak opět vyvinul speciální mobilní aplikaci, jejímž cílem je poskytnout všem uživatelům ještě bohatší zážitky ze Zimních olympijských her a nabídnout jim během těchto sportovních klání chytřejší a přirozenější možnosti bezdrátové komunikace. Oficiální aplikace PyeongChang 2018 byla vyvinuta v partnerství s Mezinárodním olympijským výborem (MOV) a Pchjongčchangským organizačním výborem pro Zimní olympijské a paralympijské hry 2018 (POCOG). Díky této aplikaci typu „vše v jednom“ sportovní fanoušci získají přístup ke sportovním výsledkům v reálném čase, k informacím o jednotlivých sportovcích, získaných medailích i paralympijských rekordech.

 Stahujte: Samsung vydal oficiální aplikaci PyeongChang 2018
i Zdroj: PCTuning.cz

Oficiální aplikace PyeongChang 2018, která navazuje na službu Wireless Olympic Works z roku 2004, nabízí obsah uzpůsobený aktuální lokalitě, nejnovější zprávy, informace o vstupenkách a místech konání, jakož i službu umožňující fandit sportovcům online.

Aplikace je dostupná v angličtině, korejštině, francouzštině, japonštině a čínštině a lze ji zdarma stáhnout z Google Play a App Storu.

Stahujte: Android | iOS

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama