a-data-uvadi-externi-ramecek-na-disky-ed600
Novinka A-Data uvádí externí rámeček na disky ED600

A-Data uvádí externí rámeček na disky ED600

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 1. 2018 20:30 1

Novinka je kompatibilní s pevnými disky i SSD a díky podpoře USB 3.1 dosahuje rychlostí až 5 Gb/s. Navíc ji jednoduše zprovozníte, aniž byste k tomu potřebovali nějaké další nástroje.

Reklama

Instalace datového nosiče (HDD nebo SSD) vyžaduje pouze tři kroky, které se dají zvládnout během několika sekund, i když uživatel nepatří zrovna mezi počítačové odborníky. ED600 podporuje 7 mm a 9,5 mm vysoké 2,5palcové disky SATA a je kompatibilní s operačními systémy Windows i macOS. Díky tomu bude fungovat se stolními počítači, notebooky i herními konzolemi. Bezpečnostní zámek navíc zajistí, aby disk z rámečku nevypadl kvůli prudkému pohybu nebo nárazu.

ED600 má pogumovaný černý kryt a hliníkové logo. Obojí je navíc podtrženo ochranou IP54 proti prachu a vlhkosti. To znamená, že se uživatelé nemusí bát ztráty svých dat kvůli vodě nebo malým částečkám, které by mohly proniknout do jejich disků. ED600 kromě toho také nabízí odolnost proti nárazům díky silikonové vrstvě uvnitř svého obrněného vnějšího krytu. Disky uvnitř tak přežijí pád až z výšky jednoho metru.

V České republice bude rámeček ED600 dostupný za doporučenou koncovou cenu 349 Kč s DPH v únoru.

A-Data uvádí externí rámeček na disky ED600
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama