samsung-galaxy-s9-a-s9-zname-den-premiery
Novinka Samsung Galaxy S9 a S9+: známe den premiéry

Samsung Galaxy S9 a S9+: známe den premiéry

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 1. 2018 10:00

Nejočekávanější smartphone začátku letošního roku už zná datum své premiéry. 25. února budou představeny obě dvě verze, tedy S9 a S9+. Stane se tak v předvečer veletrhu Mobile World Congress.

Reklama

O pouhé čtyři dny později, tedy 1. března, by měl Samsung spustit předobjednávky obou telefonů. Prodej S9(+) pak má být oficiálně zahájen 16. března. Alespoň to před nedávnem tvrdil známý twitterový účet @evleaks.

Nové smartphony se od loňských modelů S8 a S8+ designově takřka lišit nebudou. Pouze rámečky okolo displeje budou ještě o něco málo tenčí a senzor otisků prstů na zadní straně se přesune na lepší místo – pod fotoaparát. Ten by se u modelů S9 a S9+ měl lišit. Větší varianta dostane duální foťák, podobně jako starší Galaxy Note8, zatímco základní „es devítkaׅ“ si vystačí pouze s jednou čočkou.

U obou telefonů si fotoaparát ponechá rozlišení 12 Mpx a optickou stabilizaci, novinkou však bude nastavitelná clona objektivu s proměnlivou světelností mezi hodnotami f/1.5 a f/2.4. Fotoaparát má také umět zaznamenávat super slow motion video (Full HD ve 480 snímcích za vteřinu).

From 02.25.2018. #Unpacked will change how you experience everything. pic.twitter.com/llrGt0Q6gF

— Samsung Mobile (@SamsungMobile) January 25, 2018

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama