t-mobile-nabizi-ctrnact-telefonu-od-jedne-koruny
Novinka T- Mobile nabízí čtrnáct telefonů od jedné koruny

T- Mobile nabízí čtrnáct telefonů od jedné koruny

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 1. 2018 05:00

Už od jedné koruny si mohou zákazníci pořídit nový telefon od T-Mobile. V nabídce platné od 17. ledna do konce února je nově deset telefonů za symbolickou cenu, které je možné získat s aktivací nového tarifu či při prodloužení stávající smlouvy.

Reklama

Nabídka zvýhodněných telefonů je dostupná všem nefiremním zákazníkům, kteří si v příslušném období aktivují nový tarif nebo si prodlouží smlouvu s některým z tarifů z nové tarifní generace Mobil. Za 1 Kč lze získat například mobilní telefon Huawei Y6 2017 s tarifem Mobil M, u vyšších tarifních řad Mobil je pak nově za 1 Kč na výběr celkem 9 telefonů různých značek. Výše slevy se v porovnání s běžnými cenami na trhu pohybuje od 1 600 až po 5 000 Kč podle vybraného tarifu. Nabídka platí i pro Twist zákazníky přecházející na paušál.

Nabídka deseti nově zvýhodněných telefonů, jejichž přehled naleznete níže, se může měnit a je platná do 28. února 2018 nebo do vyprodání zásob. Nově zvýhodněné telefony přibývají k doposud nabízeným modelům CAT B30, HTC Desire 650, LG X Screen a LG 4c, jejichž cena při uzavření nebo prodloužení smlouvy rovněž začíná na 1 Kč.

T- Mobile nabízí čtrnáct telefonů od jedné koruny
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama