alcatel-a3-7-kids-je-novy-tablet-pro-deti
Novinka Alcatel A3 7" KIDS je nový tablet pro děti

Alcatel A3 7" KIDS je nový tablet pro děti

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 1. 2018 07:30

Tablet nabízí sadu vzdělávacích aplikací a her vhodných pro děti různého věku. Zároveň umožňuje rodičům průběžnou kontrolu aktivit svých potomků. Nechybí ani tzv. pohybové hry, jejichž cílem je zvednout dítko z gauče.

Reklama

Na českém trhu se objevil tablet od Alcatelu, který je speciálně zaměřen na dětské uživatele ve věku od 3 do 12 let. Alcatel A3 7" KIDS, jak se přístroj jmenuje, využívá uživatelské prostředí Kurio, které se dá přizpůsobit podle toho, kolik je dítěti let. Kurio také obsahuje sadu více než 25 vzdělávacích aplikací a zábavných her v češtině a slovenštině. V obchodě Kidoz je navíc ke stažení mnoho dalších aplikací a her pro různé věkové skupiny.

Díky vestavěnému snímači pohybu si děti mohou zahrát i pohybové hry, čímž lze simulovat například pohyby při plavání, běhu nebo lyžování. Tablet lze navíc kabelem propojit s televizní obrazovkou.

Alcatel A3 7" KIDS je také vybaven speciálním kontrolním nástrojem pro rodiče, s jehož pomocí mohou dohlížet i na to, co děti hrají a jak dlouho. Stačí vše jen nastavit a další kontrolu a ochranu dětí obstará samotný tablet. Mimo rodičem nastavenou dobu tedy dítě nemůže zařízení samo používat. K dispozici jsou i webové filtry a blokování nebezpečných stránek, stejně jako správa jednotlivých aplikací, aby odpovídaly věku potomka – vše hezky přehledně v jednoduchém a snadno ovladatelném rozhraní.

Před poškozením Alcatel A3 7" KIDS chrání silikonové pouzdro, které zajistí odolnost vůči prachu i postříkání vodou. V Česku a na Slovensku se tablet prodává v černém provedení za 2490 Kč, respektive za 99,99 € včetně DPH.

Alcatel A3 7" KIDS je nový tablet pro děti
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama