samsung-galaxy-s9-se-zacne-prodavat-16-brezna
Novinka Samsung Galaxy S9 se začne prodávat 16. března

Samsung Galaxy S9 se začne prodávat 16. března

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 1. 2018 14:30

Známý únikář Evan Blass, který vystupuje na Twitteru pod přezdívkou @evleaks, zpřístupnil další informace týkající se nových vlajkových lodí Samsungu. Známe nejen den premiéry Galaxy S9 a S9+, ale i termín uvedení obou smartphonů do prodeje.

Reklama

Datum tiskové konference, kde Samsung nové modely odhalí, je údajně stanoven na 26. února. Samotná akce se uskuteční na veletrhu MWC 2018 v Barceloně. O pouhé tři dny později, tedy 1. března, by měl Samsung spustit předobjednávky obou telefonů. Prodej S9(+) pak má být oficiálně zahájen 16. března.

Závěrem připomeňme klíčové parametry Galaxy S9. Telefon má nabídnout 5,8palcový sAMOLED displej s rozlišením Quad HD+. Operační paměť zůstane na hodnotě 4 GB, interní úložiště nabídne 64 GB.

Samsung Galaxy S9 se začne prodávat 16. března
i Zdroj: PCTuning.cz

Nad displejem bychom měli najít osmimegapixelovou kamerku s autofokusem a snímač duhovky. Zadní fotoaparát si ponechá rozlišení 12 Mpx a optickou stabilizaci jako u generace S8, novinkou však bude nastavitelná clona objektivu s proměnlivou světelností mezi hodnotami f/1.5 a f/2.4.

Samsung Galaxy S9 nebude ochuzen ani o stupeň krytí IP68 (odolnost vůči prachu a vodě), podporu bezdrátového nabíjení či stereo reproduktory a sluchátka od společnosti AKG.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama