o2-dava-bonus-az-4000-korun-k-nakupu-telefonu-samsung-a-xiaomi
Novinka O2 dává bonus až 4000 korun k nákupu telefonů Samsung a Xiaomi

O2 dává bonus až 4000 korun k nákupu telefonů Samsung a Xiaomi

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 1. 2018 17:00

O2 nabízí v lednu svým zákazníkům bonus při pořízení mobilního telefonu Samsung. Poprvé do kampaně zařazuje také čínskou progresivní značku Xiaomi, kterou má v nabídce od loňského podzimu. Model Redmi Note 5A je tak možné k novému tarifu získat za symbolických šest korun.

Reklama

„Náš vánoční bonus měl velký úspěch a přinesl rekordy v počtu prodaných mobilních telefonů. Proto jsme se rozhodli nyní přijít s podobnou nabídkou, obměnili jsme však některé zvýhodněné modely,“ popisuje ředitelka mobilního segmentu v O2 Silvia Cieslarová.

Bonus platí pro nové i stávající zákazníky mobilních tarifů. Výše slevy se odvíjí podle toho, zda si zákazník pořídí novou službu nebo navýší svůj tarif. Bonus je možné čerpat na kterékoli z prodejen O2, a to i po předchozí objednávce na e-shopu nebo call centru.

O2 dává bonus až 4000 korun k nákupu telefonů Samsung a Xiaomi
i Zdroj: PCTuning.cz

* Cena při uplatnění cashbacku 1500 Kč na http://www.samsung-bonus.eu

Kromě bonusu k mobilním tarifům připravilo O2 speciální nabídku také pro zákazníky, kteří si nově pořídí mobilní internet. Ti získají tablet Huawei MediaPad T2 7.0 16 GB LTE místo standardních 3 795 Kč za 6 Kč.

Zákazníkům předplacených karet pak O2 od prosince rozdává datovou nadílku v podobě 5 GB mobilních dat zdarma ke každému dobití, kterou se rozhodl prodloužit až do konce ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama