oneplus-6-ma-mit-ctecku-otisku-v-displeji
Novinka OnePlus 6 má mít čtečku otisků v displeji

OnePlus 6 má mít čtečku otisků v displeji

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 12. 2017 18:30

O nástupci OnePlus 5(T) se spekuluje už dlouho. Nejnovější zprávy naznačují, že nový model, pojmenovaný jako OnePlus 6, bude představený v půlce března příštího roku. Alespoň to tvrdí server Gizmochina na základě svých zdrojů, které se téměř nikdy nemýlí.

Reklama

OnePlus 6 má mít podobně jako spousta nových smartphonů širokoúhlý displej s poměrem stran 18:9. Použita by měla být šestipalcová jednotka s rozlišením 1 920 × 1080 obrazových bodů, případně s vyšší jemností. Zajímavostí je, že v dotykovém panelu má být zabudována čtečka otisků prstů. O toto řešení už se delší dobu snaží výrobci jako Apple nebo Samsung.

Pořádnou porci výkonu OnePlus 6 zajistí čipová sada Snapdragon 845, která využívá in-house architektury Kryo, tentokrát již ve verzi 385. Grafické úlohy bude vykreslovat GPU Adreno 630. Součástí nejvýkonnější sady od Qualcommu je i čip Spectra 280 ISP, který vylepšuje možnosti záznamu vestavěným fotoaparátem.

Z dalších parametrů vypíchněme 8 GB operační paměti, chybět nebude zřejmě ani duální fotoaparát a některé zdroje dokonce uvádějí, že smartphone dostane do vínku i velmi pokročilý systém rozpoznání tváře, který se vyrovná řešení Apple Face ID.

OnePlus 6 má mít čtečku otisků v displeji
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama