honor-9-lite-oficialne-predstaven
Novinka Honor 9 Lite oficiálně představen

Honor 9 Lite oficiálně představen

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 12. 2017 16:00

Ještě před koncem roku jsme se od Honoru dočkali nového smartphonu. Konkrétně byl představen líbivý Honor 9 Lite se zaobleným tělem a nejnovějším Androidem Oreo.

Reklama

Již na první pohled nový zástupce značky Honor zaujme protáhlým 5,65palcovým displejem, který dostal vysoké rozlišení 2 160 × 1 080 pixelů. V nitru telefonu kmitá osmijádrový čip Kirin 659 a dále zde najdeme i 3 GB operační paměti a 32GB úložiště, respektive kombinaci 4 GB RAM/64 GB v případě lépe vybaveného modelu. Nutno dodat, že interní paměť lze rozšířit pomocí microSD karet.

Jako operační systém byl zvolen Android ve verzi 8.0 Oreo doplněný o prostředí EMUI. Smartphonu nechybí ani čtečka otisků prstů a duální fotoaparát (13 Mpx/ 2Mpx). Stejný fotoaparát pak najdeme i na přední straně nad displejem. O přísun energie se stará 3000mAh akumulátor. Podpora rychlého dobíjení naštěstí nechybí.

Honor 9 Lite vstoupí do prodeje v šedé, černé a modré barevné variantě. Základní verze bude po přepočtu nabízena za zhruba 6 000 Kč s DPH. Vylepšený model pak za zhruba 7 500 Kč.

Honor 9 Lite oficiálně představen
i Zdroj: PCTuning.cz

Honor 9 Lite oficiálně představen
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama