batoh-pro-hrace-pallad-400-s-usb-portem
Novinka Batoh pro hráče Pallad 400 s USB portem

Batoh pro hráče Pallad 400 s USB portem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 12. 2017 12:00

Hráčské batohy si získaly poměrně velkou oblibu. Není tedy překvapením, že se výrobce Genesis rozhodl rozšířit svoji nabídku o nový model. Tentokrát se jedná o Pallad 400.

Reklama

V případě novinky Pallad 400 bylo cílem výrobce nabídnout ideální řešení pro přenášení nejen herního vybavení, ale i dalších předmětů denní potřeby. Samozřejmě, že speciální komora, určená pro notebook, je nedílnou a základní součástí batohu. Genesis u nového modelu zesílil odolnost a použil rigidní konstrukci pro to, aby poskytl patřičnou ochranu pro přenášené vybavení. Batoh je navíc vyroben z nepromokavého materiálu.

Součástí batohu je samozřejmě i druhá prostorná komora pro ostatní herní vybavení. Pokud nechcete přenášet svoji klávesnici, myš nebo sluchátka, můžete tento prostor využít pro knihy, dokumenty a další předměty. Batoh má také kapsy pro menší předměty.

A to není všechno. Batoh má také dalších pět kapes, kam lze ukládat drobnější předměty, jako je například mobilní telefon. Nepřekvapí ani praktický externí port USB pro dobíjení například mobilu na cestách či ergonomické ramenní popruhy, které jsou navíc opatřeny reflexními prvky. Ty lze nalézt i na přední straně batohu. Význam těchto bezpečnostních prvků stoupne během nadcházejících temných zimních měsíců.

Cena batohu Pallad 400 pro ČR zatím nebyla stanovena. V Polsku by se jeho cena měla pohybovat kolem částky 149 PLN, tedy v přepočtu 920 Kč.

Batoh pro hráče Pallad 400 s USB portem
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama