benq-integruje-aqcolor-do-svych-profesionalnich-monitoru
Novinka BenQ integruje AQCOLOR do svých profesionálních monitorů

BenQ integruje AQCOLOR do svých profesionálních monitorů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 12. 2017 12:00

BenQ oznamuje novou technologii AQCOLOR a zavádí ji do svých profesionálních monitorů. Jejím cílem je přesná reprodukce barev pro uživatele pracující v oblasti grafického designu, zpracování fotografií a video postprodukční činnosti.

Reklama

Technologie AQCOLOR byla vyvinuta experty BenQ, kteří se aktivně podílí na ICC (International Color Consortium) a ISO (International Organization for Standardization. Zajišťovat by měla přesnou reprodukci splňující světové barevné standardy včetně sRGB, Adobe RGB, Rec. 709 a DCI-P3. Všechny profesionální monitory s AQCOLOR vlastní také certifikaci Technicolor.

AQCOLOR naleznou uživatelé v modelech BenQ DesignVue (řada PD), PhotoVue (řada SW) a VideoVue (řada PV). Mohou tak využít již z výroby přesně kalibrovaný 10bitový displej s věrnými barvami, replikující konzistentní barevné spektrum splňující průmyslové standardy.

Řada BenQ PD DesignVue s AQCOLOR pro designery

Pokrývá 100 % barevného prostoru sRGB a Rec. 709. Nabízí speciální režimy zabezpečující preciznost práce díky přesné teplotě barev, barevného gamutu, hodnoty gamma a Delta E, pro animace, CAD/CAM a tmavé prostředí.

Řada BenQ SW PhotoVue s AQCOLOR pro práci s fotografiemi

Reprodukuje profesionální obraz s pokrytím 99 % Adobe RGB, 100 % sRGB a Rec. 709. Využívá pokročilou 14bitovou 3D LUT tabulku, aby bylo dosaženo hodnot Delta E menších než 2.

Řada BenQ PV VideoVue s AQCOLOR pro postprodukční činnost

Dosahuje barevného rozsahu DCI-P3 uznávaného digitálním filmovým průmyslem, stejně jako Adobe RGB, sRGB a Rec. 709. Využívá 14bitovou 3D LUT tabulku a nabízí nízké hodnoty Delta E menší než 1,5.

BenQ integruje AQCOLOR do svých profesionálních monitorů
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama