atlas-cz-ocekava-miliontou-emailovou-schranku
Novinka ATLAS.CZ očekává miliontou eMailovou schránku

ATLAS.CZ očekává miliontou eMailovou schránku

Docekal

Docekal

17. 8. 2005 00:00 1

V polovině srpna bude provedena migrace eMailové služby PObox.sk pod křídla ATLASU a celkový počet spravovaných eMailových schránek tak přesáhne 970.000. Kolik schránek mají jinde?

Reklama

ATLAS Bezpečný mail zaznamenal za poslední 3 měsíce 90.000 nových schránek. V krátké době přivítají na ATLAS.CZ miliontého uživatele freemailových služeb. Pro tohoto uživatele je připravena speciální cena – klasická poštovní schránka z poctivého pozinkovaného plechu, s kapacitou 1 GB (USB flash-disk), schopností ukládat fotografie až 5 Mpx (digitální fotoaparát Konica Minolta Revio KD-510Z ) a  ochranou proti virům a nevyžádané poště (visací zámek FAB). Jelikož ještě není zákonem schválen elektronický podpis, vydají se zaměstnanci ATLAS.CZ klasickou cestou a miliontému uživateli poděkují svými vlastnoručními podpisy na výherní poštovní schránce.

A konkurence? Centrum email eviduje přes 2.5 milionu schránek založených od začátku existence služby (aktivních je v současnosti zhruba 1.2 milionu). Seznam (který podobně jako Atlas před nedávnem "migroval" službu email.cz pod svá křídla) má 3 215 000 schránek v Seznam E-mail a 250 000 schránek v Email.cz

Zdroj : Tisková zpráva Atlas.CZ, a.s. , vyjádření ostatních společnosti

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama