a-data-ai720-flash-disk-s-podporou-i-memory-a-ios-otg
Novinka A-Data AI720: flash disk s podporou i-Memory a iOS OTG

A-Data AI720: flash disk s podporou i-Memory a iOS OTG

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 12. 2017 18:00

Společnost A-Data dnes uvedla stylový flash disk i-Memory AI720. Nový model má certifikaci Apple MFi, je pouze 7,5 milimetru tenký a nabízí dva typy konektorů – jak Lightning, tak USB 3.1.

Reklama

AI720 je lehký a tenký a designem zapadne k zařízením Apple. Je navíc vybaven prodlouženým konektorem Lightning, takže se snadno připojí i k iPhonům v ochranném krytu.

Prostřednictvím konektoru USB 3.1 nabídne AI720 rychlost čtení až 90 MB/s, přes konektor Lightning dosáhne rychlosti až 20 MB/s. V kompaktním těle tak můžete takřka okamžitě přenášet data mezi zařízeními. 4K videa mohou být nahrávána mobilním telefonem přímo do flash disku. Díky aplikaci pro správu souborů ADATA i-Memory lze přehrávat videa i s originálními titulky.

AI720 se může pochlubit podporou normy IP54 proti prachu, vodě a korozi. Flash disk tak přežije i nechtěné polití nápojem. Navíc podporuje šifrování souborů, takže je možné ke každému z nich nastavit heslo a hodit tak starosti o bezpečnost dat za hlavu.

Flash disk je dostupný v kapacitách 32 GB, 64 GB a 128 GB ve zlatém a šedém barevném provedení a v Česku bude v prodeji od ledna příštího roku.

A-Data AI720: flash disk s podporou i-Memory a iOS OTG
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama