strongphone-g4-testovan-v-himalaji
Novinka StrongPhone G4 testován v Himálaji

StrongPhone G4 testován v Himálaji

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 12. 2017 14:00

Outdoorový Evolveo StrongPhone G4 absolvoval testy v náročných podmínkách himalájských hor a byl svědkem světového rekordu ve freedivingu „The Higest Dive“.

Reklama

Nadmořská výška téměř pět kilometrů a vysokohorská jezera nepálské oblasti Manang. Taková byla kulisa neoficiálního světového rekordu v potápění bez kyslíkových přístrojů v rámci projektu chorvatských extrémních sportovců The Highest Dive – Nejvyšší ponor. Chorvatská mistryně světa a Evropy v potápění bez kyslíkového přístroje Lidija Lijić a vyznavač extrémních sportů Vitomir Maričić stanovili rekord potápění v extrémních podmínkách vysoké nadmořské výšky (4 720 m n. m.) a ledové vody časem ponoru 2 minuty 21 sekund v případě Lidije, respektive 3 minuty a 28 sekund v případě Vitomira.

Výprava sportovců byla vybavena outdoorovými mobilními telefony Evolveo StrongPhone G4, které v náročném horském prostředí bez problémů obstály.

StrongPhone G4 testován v Himálaji
i Zdroj: PCTuning.cz

StrongPhone G4 testován v Himálaji
i Zdroj: PCTuning.cz

StrongPhone G4 testován v Himálaji
i Zdroj: PCTuning.cz

Odolný telefon StrongPhone G4 je aktuálně dostupný s operačním systémem Android 7.0 Nougat. Přidaná hodnota tohoto chytrého telefonu spočívá především v jeho odolnosti. Mobil vypadá jako běžný smartphone. V tenkém a elegantně vyhlížejícím těle se ale skrývá vnitřní pevný ochranný rám SolidStone, který je vyroben speciální technologií s využitím hořčíku.

Tento rámeček dodává telefonu nadstandardní mechanickou odolnost, která jej chrání před následky nárazů a pádů. StrongPhone G4 splňuje stupeň krytí IP68, což znamená mimo jiné vodotěsnost v metrové hloubce po dobu 30 minut. Jeho konstrukce také splňuje podmínky testů Ministerstva obrany USA (United States Department of defense) MIL-STD-810G:2008.  čtyřjádrový a od výrobce MediaTek, doplňují ho 3 GB RAM a 32 GB paměti pro data. Pochopitelně nechybí ani slot pro microSD karty.

Kompletní specifikace odolného smartphonu značky Evolveo najdete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama