toshiba-odhalila-novou-konfiguraci-notebooku-portege-x30
Novinka Toshiba odhalila novou konfiguraci notebooku Portégé X30

Toshiba odhalila novou konfiguraci notebooku Portégé X30

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 11. 2017 16:30

Toshiba uvede v první polovině prosince na český trh novou konfiguraci profesionálního notebooku Portégé X30-D, která byla vytvořena na základě nejčastějších požadavků tuzemských firemních zákazníků i s přihlédnutím k faktu, že mnohdy nevyžadují u přenosného počítače dotykový displej.

Reklama

Nová konfigurace Portégé X30-D-10J s předinstalovaným operačním systémem Windows 10 Pro (64bit) je založena na matném Full HD displeji o úhlopříčce 13,3 palce, procesoru Intel Core i5-7200U, který podporuje 8 GB operační paměti (DDR4) a SSD s kapacitou 256 GB. Grafické operace zajišťuje integrovaný adaptér Intel HD Graphics 620 a pohodlnou práci za všech podmínek umožňuje podsvícená klávesnice. Podstatná pro profesionální uživatele je také výdrž na baterie, která dosahuje dle testů MobileMark 2014 až 14 hodin. Prémiové vlastnosti podtrhují stereo reproduktory Harman Kardon.

Toshiba odhalila novou konfiguraci notebooku Portégé X30
i Zdroj: PCTuning.cz

Klíčovou vlastností pro firmy je oblast zabezpečení před rizikem zneužití dat. Portégé X30-D nabízí v tomto ohledu kombinaci vlastního BIOSu, TPM čipu ve verzi 2.0, možnost šifrování dat na disku, autentizační IR kamery a čtečku otisků prstů. To vše usnadňuje mimo jiné rychlé a bezpečné přihlášení bez nutnosti zadávání hesla.

Součástí dodávky notebooku je tříletá záruka s opravou u zákazníka v kombinaci s mimořádnou zárukou Reliability Guarantee Toshiba, která zajišťuje, že pokud zařízení vypoví službu během jednoho roku od nákupu vinou výrobní vady, získá zákazník kromě záruční opravy také celou kupní cenu přístroje zpět.

Notebook Portégé X30-D-10J bude na našem trhu k dostání během první poloviny prosince prostřednictvím autorizovaných prodejců za doporučenou koncovou cenu 41 390 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama