black-friday-u-o2-zlomil-nekolik-rekordu
Novinka Black Friday u O2 zlomil několik rekordů

Black Friday u O2 zlomil několik rekordů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 11. 2017 10:30

Operátor O2 se letos poprvé zapojil do předvánoční nákupní horečky nazvané Black Friday. V rámci své nabídky navýšil vánoční bonus u telefonů Samsung Galaxy J5 a Galaxy A3, které bylo možné získat o pět tisíc korun levněji.

Reklama

Během uplynulého víkendu díky tomu O2 prodalo více než trojnásobek chytrých telefonů oproti letošnímu listopadovému dennímu průměru. Celkový prodej všech smartphonů na prodejnách meziročně stoupl o 138 %. Uplynulý víkend přinesl rekordy nejen v počtu prodaných mobilních telefonů, ale také v počtu aktivací nové mobilní služby.

Nejprodávanějšími modely byly právě telefony Samsung zařazené do Black Friday nabídky, které se na rekordním celkovém prodeji podílely z téměř 60 %, následovaly značky Huawei a Nokia.

Téměř tři čtvrtiny (70 %) zákazníků si k novému telefonu pořídily i dva kusy příslušenství – nejčastěji tvrzené sklo a zadní kryt. Každý čtvrtý zákazník si pak pořídil paměťovou kartu. Oblíbené jsou také nabíječky a držáky do auta, power banky a sluchátka.

Black Friday u O2 zlomil několik rekordů
i Zdroj: PCTuning.cz

Vánoční bonus u O2 na nákup telefonů Samsung, Huawei a herní konzoli Xbox One S je možné využít i nadále a to bez ohledu na to, jakou službu zákazník využívá

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama