vyhlaseni-viteze-souteze-o-mys-logitech-mx518
Novinka Vyhlášení vítěze soutěže o myš Logitech MX518

Vyhlášení vítěze soutěže o myš Logitech MX518

Štefek Petr

Štefek Petr

15. 8. 2005 01:00 27

Od počátku měsíce probíhala naše první soutěž o kvalitní herní myš Logitech MX518, kterou jste mohli vyhrát po správném zodpovězení soutěžních otázek. Ze všech došlých správných odpovědí se za pomoci redakčního systému vylosoval jeden výherce, jehož jméno se dovíte v celém příspěvku.

Reklama

V období od 1.8 do 14.8 probíhala na našem webu soutěž pro registrované uživatele, kteří mohli v soutěži získat již v úvodu zmiňovanou myš Logitech MX518, která díky svým perfektním parametrům dokáže konkurovat těm nejlepším hráčským myším jakými jsou výrobky společností Razer či Optorite.

Vyhlášení vítěze soutěže o myš Logitech MX518
i Zdroj: PCTuning.cz

Z 348 došlých odpovědí bylo 95 vyhodnoceno jako správných a z nich byl redakčním systémem vylosován jeden výherce, který obdrží cenu po udání kontaktní adresy. Celkově se dá říci, že procento správných odpovědí bylo nízké i přes relativně lehké otázky.

Jméno (nick name) uživatele zní SUPLEX a bude kontaktován přes uvedený e-mail.

Omlouváme se i za případné problémy s hlasováním, které se podle pár ohlasů vyskytly a slibujeme, že budeme pracovat na jejich odstranění. Děkujeme za pochopení a těšíme na ještě hojnější účast v dalším soutěži příští měsíc.

Odpovědi

Které z přicházejících GPU společnosti ATi má unifikovanou architekturu shaderů?

R500

Která společnost jako první prodávala myši Razer pod svou obchodní značkou?

Terratec

Jakou výrobní technologií je vyráběno jádro Palermo procesoru AMD Sempron?

90nm

Technologie společnosti nVidia známá pod zkratkou SLI znamená:

Scalable Link Interface

Vyberte správné nativní rozlišení pro běžné 17 palcové panely LCD:

1280x1024

Jaká je nevyšší aktuální verze rozhraní DirectX?

DirectX 9.0c

Doplněno:

Zde je abecední seznam soutěžících kteří správně odpověděli na všechny otázky:

aceh, acheron, Aivosh, arghott, b4d, bcvesely, beawis, bender, blandest, Braveman, bydEr, ca429126, cadmaster, cccman, cert, cornholio, d3vil, dlabca, Dr._Macák, elhith, emzet, fredie, g3mbller, HalfDeath, Hoooba, hynman, Jasper, johnier, johnyi, k0$Ti, karf, karob, Konias, krata, Krevety, kualag, kurth, lamat, LeedeR, LookAS, Lord_Dragon, Lord_Jajator, Lovok, m1r@, MadChicken, marafara, masakr_cz, mastermind, matajon, mates, mddun, MecGyver, median, Megin, mEpH, MHA, Milos, mir77, Mirek, mjager, nanuk, neonn, nero_cz, normack, nulaSVK, ozzy_zf, pachtaj, Pan Filuta, PBa, pepa, Peto, Phate, Pulecak, RASTER, RulezZzOr, skuli, stallone, stefan, suplex, Thunderdome, Tim,tomfrajman, trondochor, utleader, vasekmach, veproza, verad, Vincent, vini, vlk, vsn, Wlado, zakouril, zhabala, zod

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama