android-pay-je-ode-dneska-oficialne-v-cesku
Novinka Android Pay je ode dneška oficiálně v Česku

Android Pay je ode dneška oficiálně v Česku

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 11. 2017 15:00

Ať vyrážíte na každodenní nákup nebo za zábavou, díky Android Pay stačí vyjít ze dveří pouze s telefonem v kapse. Ode dneška je tato služba dostupná i v České republice a pomůže vám platit za všechno jednoduše a bezpečně pouze smartphonem.

Reklama

Jak Android Pay funguje?

Používání Android Pay je jednoduché. Stačí probudit telefon, přiložit jej k terminálu a máte zaplaceno. Při odchodu vám na mobil přijde notifikace o právě uskutečněné platbě a o něco později i účtenka.

Abyste mohli začít Android Pay používat, stáhněte si zdarma aplikaci Android Pay z obchodu Google Play a přidejte podporované platební karty Mastercard nebo Visa od MONETA Money Bank, mBank anebo J&T Banky. Již brzy spustí Android Pay pro své zákazníky i Komerční banka. Android Pay funguje na všech telefonech a tabletech s Androidem KitKat 4.4 a vyšším, které podporují technologii NFC.

Android Pay je ode dneška oficiálně v Česku
i Zdroj: PCTuning.cz

Díky tomu, že Android Pay při placení nesdílí s obchodníky číslo vaší platební karty, je dokonce bezpečnější než použití plastové karty. Pokud náhodou svůj telefon ztratíte nebo vám jej ukradnou, můžete použít funkci Najdi moje zařízení a odkudkoliv telefon vzdáleně zamknout, zabezpečit novým heslem nebo z něj úplně vymazat všechny osobní informace.

Adroid Pay můžete použít na více než 144 tisících místech po celém Česku. Všude tam, kde lze platit bezkontaktně, vyhlížejte logo níže:

Android Pay je ode dneška oficiálně v Česku
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Google

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama