autonabijecky-evolveo-mx-se-dvema-porty-usb
Novinka Autonabíječky Evolveo MX se dvěma porty USB

Autonabíječky Evolveo MX se dvěma porty USB

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 11. 2017 13:00 3

Vedle domácnosti a kanceláře je auto jedním z míst, kde často dobíjíme svá mobilní zařízení, ale kde také, někdy marně, nabíječku hledáme. Evolveo rozšiřuje svoji nabídku produktů pro digitální život o nabíječky řady MX, které vám možná přijdou vhod.

Reklama

USB nabíječka se dvěma USB porty do automobilu s celkovým výkonem 3,4 A umožňuje dobíjet dvě zařízení současně. Výstup 2,4 A je určen pro přístroje jako tablet či výkonný smartphone. Druhý 1A výstup je pak určen pro méně náročná zařízení, jako je například klasický mobilní telefon. Novinka pracuje se dvěma vstupními napětími (12/V a 24/V), lze ji tedy používat nejen v osobních ale i nákladních a užitkových vozech. Dalším jejím bonusem je kovové provedení s bezpečnostním hrotem pro nouzové rozbití skla.

Autonabíječky Evolveo MX se dvěma porty USB
i Zdroj: PCTuning.cz

Druhá nová USB nabíječka v nabídce Evolveo díky podpoře technologie Qualcomm Quick Charge 3.0 poskytuje až čtyřikrát rychlejší nabití ve srovnání s běžnými nabíječkami. Model MX 310 má také dva porty USB, z toho jeden podporující standard Quick Charge 3.0 (adaptivní nabíjení 3,7 – 6,5 V 3 A, 6,5 -9 V 2,5 A, 9 – 12 V 2 A) a druhý se standardním výstupem 5 V 2,4 A.

Dostupnost a cena

USB nabíječky Evolveo jsou dostupné prostřednictvím sítě internetových obchodů za doporučenou koncovou cenu 199 Kč včetně DPH (MX 240) respektive 299 Kč (MX 310).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama