divize-radeon-bude-chvili-postradat-vedeni-raja-koduri-definitivne-opousti-amd
Novinka Divize Radeon bude chvíli postrádat vedení. Raja Koduri definitivně opouští AMD

Divize Radeon bude chvíli postrádat vedení. Raja Koduri definitivně opouští AMD

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

8. 11. 2017 15:00 20

AMD včera v pozdních hodinách potvrdilo definitivní odchod svého dosavadního šéfa divize Radeon Technologies Group (RTG) Raja Koduriho. 

Reklama

Koduri byl již od září tohoto roku v ústraní a prý se věnoval zejména rodině, ale stále se hovořilo o jeho návratu do jeho pozice v tomto měsíci. Ten se ale nakonec rozhodl pro definitivní odchod ze společnosti AMD. Koduri neupřesnil, co za odchodem stojí. Opuštění RTG bylo ale dle jeho slov velice obtížné rozhodnutí. 

Koduri v dopise věnovaném svým spolupracovníkům v AMD zmiňuje, že velice děkuji ředitelce společnosti AMD Lise Su za její odvahu, když mu dala šanci, a také za její všeobecnou podporu. Zároveň prohlašuje, že pevně věří připravovaným produktům AMD a divize Radeon. Svým spolupracovníkům vzkazuje, aby se mimo jiné drželi stanovených plánů a dodržovali své závazky. 

Sama výkonná ředitelka společnosti AMD Lisa Su zákazníky ujišťuje, že odchod šéfa divize RTG neovlivní plány výroby této divize a že se pokusí nalézt v co nejkratším časovém horizontu adekvátní náhradu. Prozatimně ale  sama výkonná presidentká společnosti nad RTG dohlíží. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama