lenovo-legion-predstavuje-geforce-gtx-challenge
Novinka Lenovo Legion představuje GeForce GTX Challenge

Lenovo Legion představuje GeForce GTX Challenge

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 11. 2017 22:30

GeForce GTX Challenge se koná mezi 18. a 19. listopadem v Paříži. Národní týmy se skládají z největších a nejlepších streamerů a youtuberů pocházejících z Francie, Německa, Itálie, Skandinávie, Polska, Španělska, Velké Británie a zemí SNS. Utkají se v náročném boji o titul a také o zajímavé ceny do soutěží pro své fanoušky.

Reklama

Herní maratón otestuje celou řadu dovedností. Přežití ve hře PlayerUnknown’s Battlegrounds, postřeh v Rocket League, týmovou spolupráci v Overwatch, přesnost v Rainbow Six: Siege, rychlost v Project CARS 2, dobrou koncovku v Pro Evolution Soccer 2018, vedení v Destiny 2 a nakonec také technickou zdatnost při sestavování PC.

Všichni soutěžící budou hrát na počítačích navržených pro náročné hráče a vybíraných společnosti Lenovo. Legion Y920 Tower je výkonný VR-ready počítač poháněný grafikou GeForce GTX 1080. O zobrazení obsahu se postará zakřivený monitor Lenovo Y27g. K ruce hráčům bude i notebook Legion Y920 se sedmnáctipalcovým displejem a kartou GeForce GTX 1070.

Lenovo Legion představuje GeForce GTX Challenge
i Zdroj: PCTuning.cz

Jak již bylo řečeno, týmy budou mezi sebou soutěžit o zajímavé ceny pro svou komunitu. Čtyři GeForce GTX 1080 Ti a čtyři notebooky Lenovo Y720.

Fanoušci budou moci sledovat počínání soutěžících během těchto dvou dní a hashtagem #LegionGTXChallenge na sociálních sítích podpořit svůj oblíbený tým v cestě za titulem. Na oficiálních stránkách také naleznou podrobnější informace o turnaji i jednotlivých členech týmu. Vše bude možné sledovat živě na www.twitch.tv/nvidia.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama