world-of-tanks-pro-konzole-dostava-svedske-tanky
Novinka World of Tanks pro konzole dostává švédské tanky

World of Tanks pro konzole dostává švédské tanky

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 11. 2017 13:30 2

Do konzolové hry World of Tanks dorazil v pořadí devátý národ. Na bojištích se tak objevují populární švédské tanky, které si již lze vyzkoušet na systémech PlayStation 4, Xbox One a Xbox 360.

Reklama

„Konzoloví hráči požadovali, abychom do konzolové verze implementovali švédské tanky poté, co se tak úspěšně objevily v PC verzi před několika měsíci. Snažili jsme se proto, aby tento update byl k dispozici velmi rychle. Jsme samozřejmě nadšeni, že se nám to povedlo,“ vysvětluje TJ Wagner, výkonný producent konzolových World of Tanks. „ Napnuli jsme se všechny svoje síly, abychom do hry současně se švédskou linií přidali do hry i Sabaton Tank Primo Victoria. To vše se povedlo, takže nyní si hráči na své oblíbené konzoli mohou vychutnat švédské tanky se vším všudy.“

Dvacítka nových tanků zahrnuje samozřejmě lehké, střední i těžké tanky a nabízí i destroyery. Na vrcholu tankového potravního řetězce, na samotném trůnu síly, je usazen Tier X těžký Kranvagn. Pro hráče, kteří mají rádi výzvy a v rukou pak pořádnou sílu, je tohle šance zařadit vedle AMX 50B a T57 do sbírky něco opravdu silného.

Švédské tanky se mohou pochlubit nízkými profily, takže získat vhodnou a vlastně i strategickou výhodu při hledání ideální pozice, není nijak těžké. UDES 03 a Strv 103 B navíc odhalí zbrusu nový herní styl nazvaný Siege and Travel. „Doslovný překlad v tomto případě není na místě, protože styl hraní vybídne z bezpečného místa k útoku, aby po něm následoval únik do bezpečí,“ uzavírají vývojáři.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama