otevrena-beta-historicke-hry-total-war-arena-je-zde
Novinka Otevřená beta historické hry Total War: Arena je zde

Otevřená beta historické hry Total War: Arena je zde

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 11. 2017 15:00

Creative Assembly a Wargaming Alliance s radostí oznamují, že začíná první otevřený beta víkend ve hře Total War: Arena. Všichni ti, kteří nebyli součástí uzevřené bety a chystanou novinku si ještě nevyzkoušeli, mají nyní jedinečnou šanci.

Reklama

Stačí mít účet Wargaming.net a svět masivních historických bitev se otevře k prozkoumání. Total War: Arena otevřená beta začala dnes v 15:00 hodin a skončí v 7:00 ráno 6. listopadu.

Otevřené víkendové hraní umožní přístup do světa free-to-play strategické bojové hry Total War: Arena a nabídne k hraní nejnovější update. Vybrat si lze hned mezi třemi historickými národy a jako vojevůdce tak můžete bojovat za Římany, Řeky a Barbary a s protivníky se utkat na historických bojištích. Hra současně obsahuje patch 2.2, který přidává postavu římského diktátora Sully.

„Jsme nadšeni, že můžeme hráčům přinést Total War: Arenu v otevřené betě. Je to fantastická příležitost pro nové i starší hráče, aby si vyzkoušeli všechny novinky. Těšíme se také na jejich reakce, abychom hru společně udělali ještě lepčí,“ říká šéfproducent hry ve Wargaming Alliance Sergej Laptenok.

Stahujte: Total War: Arena

Otevřená beta historické hry Total War: Arena je zde
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama