msi-ma-herni-barebone-se-systemem-tri-komor
Novinka MSI má herní barebone se systémem tří komor

MSI má herní barebone se systémem tří komor

Karel Voráček

Karel Voráček

6. 11. 2017 07:00

MSI má velké zkušenosti s herními počítači v malých skříních. Nový Infinite X vychází z modelu Infinite A, ovšem s vylepšenou výbavou. Základem je microATX deska vlastní výroby s čipsetem Intel Z730 a zřejmě nejvýkonější herní procesor Core i7-8700K s odemčeným násobičem.

Reklama

Základní deska poskytuje šest portů USB (2× USB 2.0, 4× USB 3.0), jeden gigabitový LAN, rychlou Wi-Fi standardu 802.11ac, HDMI a DisplayPort. Vedle toho je zde také starší PS/2. Na desku osadíte přes prodlužovací adaptér grafickou kartu, kterou klidně může být GeForce GTX 1080 Ti (samozřejmě od MSI), ale nabídne i levnější alternativy. K dispozici jsou čtyři sloty pro paměť DDR4 a dva sloty typu M.2. Vedle SSD se do skříně vejdou i dva velké 3,5" pevné disky. Specialitkou je vyvedení portu USB-C i na přední stranu.

MSI má herní barebone se systémem tří komor
i Zdroj: PCTuning.cz

Skříň od MSI má být unikátní vnitřním členěním na tři části. Horní polovina je označena jako CPU chamber, zatímco dolní se dělí mezi grafiku a zdroj. Skříň je tedy uvnitř rozdělena a jednotlivé kompnenty by se svým zahříváním neměly příliš ovlivňovat. Vybrat si budete moci mezi standardním provedením a prosklenou bočnicí. Cena Infinitu X bude samozřejmě závislá na konfiguraci a mohla by se pohybovat okolo 2000 dolarů či více. Podobný Infinite A stojí 1900 dolarů a novinka bude zřejmě dražší.

MSI má herní barebone se systémem tří komor
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama