anglicky-operator-odhalil-kompletni-specifikace-prvniho-smartphonu-znacky-razer
Novinka Anglický operátor odhalil kompletní specifikace prvního smartphonu značky Razer

Anglický operátor odhalil kompletní specifikace prvního smartphonu značky Razer

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

1. 11. 2017 16:30 6

Nějakou dobu se už hovoří o tom, že společnost Razer pracuje na vlastním smartphonu, který by měl být prvním plodem akvizice společnost Nextbit a nabídnout velice solidní parametry, díky nimž se bude zaměřovat hlavně na hráče mobilních titulů.

Reklama

Doposud jsme ale netušili, jaké konkrétní specifikace tento chytrý telefon nabídne, což se nyní změnilo, jelikož kompletní výpis konfigurace zveřejnil jeden britský operátor 3G UK. Razer Phone by měl podle těchto informací nabídnout 5,72" displej typu IGZO se 120Hz obnovovací frekvencí a širokým barevným gamutem. Čelo zařízení se dále může pyšnit dvojicí reproduktorů s podporou systému Dolby Atmos. 

Anglický operátor odhalil kompletní specifikace prvního smartphonu značky Razer
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Uvnitř smartphonu pak bude tepat procesor Qualcomm Snapdragon 835, kterému bude k dispozici nadstandardních 8 GB operačních pamětí. Dostatečnou výdrž na jedno nabití má zajistit lithium-iontová baterie s kapacitou 4000 mAh a podporou technologie Qualcomm Quick Charge 4+. Potěší jistě také dvojice fotoaparátů s auto-focusem a LED bleskem, z nichž jedna nabídne F/1,75 širokoúhlý objektiv s rozlišením 12Mpx a druhá 13Mpx snímač s F/2,6 světelností se zoomem. 

Vnitřní úložiště by pak mělo být v představené konfiguraci 64GB. Telefon ale jistě umožní i instalaci paměťové karty. Tato kombinace může znít zejména pro hráče, ale i náročnější uživatele velice zajímavě. Na cenu si ještě ale budeme muset počkat a jistě nebude z nejnižších. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama