logitech-g15-progamingova-klavesnice
Novinka Logitech G15 - progamingová klávesnice

Logitech G15 - progamingová klávesnice

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

12. 8. 2005 00:00 11

Logitech je v řadách hráčů znám především jako výrobce kvalitních myší. Firma se však zabývá výrobou i jiných periferií, například  klávesnicí. Známou, ale ne zrovna cenově přívětivou variantou je Logitech diNovo. Nyní se na trhu objevuje klávesnice, která by měla konkurovat výrobku Belkin Nostromo n52, který je ovšem jednoúčelový a slouží pouze ke hraní.

Reklama
Logitech G15 - progamingová klávesnice
i Zdroj: PCTuning.cz

Logitech G15 nabízí kromě klasického rozložení kláves 18 plně programovatelných tlačítek, které mohou ve hrách zastávat funkci mnohdy ne zrovna jednoduchých klávesových zkratek. Samozřejmou funkcí je možnost vypnutí počítače. Daleko zajímavější vlastností je, že klávesy jsou podsvíceny. A to hned ve třech úrovních intenzity světla. Logitech dále hovoří o inteligentním uspořádání kabelů pod klávesnici.

Co však na G15 zaujme nejvíce, je tzv. GamePanel (netřeba překládat). Při hraní zobrazuje nejdůležitější informace o probíhající hře. Pro reklamní účely byla zvolena střílečka, a panel zobrazoval počet střeliva všeho druhu. Pomocí GamePanelu se dají vytvářet již zmíněná makra přímo ve hře. Panel však z klávesnice poněkud vyčnívá, ale nemusíte se bát, lze ho i sklopit pro snadnější uskladnění nebo přenos. 

Podle logitech

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama