fujifilm-spousti-cashback-na-fotoaparaty-rady-x-a-objektivy-rady-xf
Novinka Fujifilm spouští cashback na fotoaparáty řady X a objektivy řady XF

Fujifilm spouští cashback na fotoaparáty řady X a objektivy řady XF

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 10. 2017 17:30

Od dnešního dne až do 15. ledna příštího roku poběží v rámci české pobočky společnosti Fujifilm zimní cashback na tři fotoaparáty řady X a patnáct objektivů řady XF. Zákazníci tak získají zpětnou slevu až 5 600 Kč na fotoaparáty nebo až 4 200 Kč na objektivy. V rámci akcí Black Friday a Povánoční cashback pak získají zpětnou slevu až 11 200 Kč.

Reklama

Cashback mohou zákazníci od 1. listopadu získat na všechny barevné varianty těl a kitů fotoaparátů X-Pro2, X-T2 a X-T20 a 15 objektivů řady XF. Nárok na cashback získá každý zákazník, který zakoupí jeden (nebo více) z níže zmíněných produktů u jednoho z partnerů společnosti Fujifilm.

Black Friday a Povánoční cashback s dvojnásobnou zpětnou slevou

Při nákupu a zaplacení produktů v rozmezí 24. – 27. listopadu 2017 a 25. – 31. prosince 2017 mohou zákazníci v rámci akcí Black Friday a Povánoční cashback získat dvojnásobnou zpětnou slevu ve výši až 11 200 Kč na fotoaparáty řady X nebo 8 400 Kč na objektivy řady XF.

Zpětnou slevu je možné získat po online registraci a zažádání nároku na akci na webu https://fuji-promotions.com/. O cashback je třeba zažádat minimálně 30 a maximálně 60 dní od data nákupu. Zpětná sleva bude vyplacena převodem na účet do 14 dnů od úspěšného ověření nároku.

Fujifilm spouští cashback na fotoaparáty řady X a objektivy řady XF
i Zdroj: PCTuning.cz

Tato akce je platná pouze u partnerů společnosti FUJIFILM, kterými jsou:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama