samsung-galaxy-a7-2018-prozrazuje-svou-vybavu
Novinka Samsung Galaxy A7 (2018) prozrazuje svou výbavu

Samsung Galaxy A7 (2018) prozrazuje svou výbavu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 10. 2017 08:00

V nadcházejícím roce se dočkáme příchodu další generace smartphonů řady Galaxy A, které nabídnou koncept letošních vlajkových lodí S8(+) s nižší cenovkou.

Reklama

Nové modely Galaxy A mají být představeny zkraje příštího roku. V jejich výbavě nemá chybět výkonný procesor či Infinity displej s poměrem stran 18:9, který bude krýt téměř celé čelo telefonu. Design se má přiblížit vrcholným modelům Galaxy S8. Takže můžeme očekávat tenké rámečky a hardwarové tlačítko aktivující hlasového asistenta Bixby.

Jeden ze zástupců chystaných „áček“ s kódovým označením SM-A730F se v minulých dnech objevil v databázi benchmarku Geekbench a prozradil nám, co od něj můžeme očekávat.

Výbavu typ Galaxy A7 nebude mít vůbec špatnou. Základem se mu stane osmijádrový procesor Exynos 7885 (2 × Cortex-A73 + 6 × Cortex-A53), který doplní grafická jednotka Mali-G71 a velkorysých 6 GB operační paměti. Jako operační systém se v testu výkonnosti představil starší Android 7.1.1 Nougat. Je však pravděpodobné, že do prodeje půjde telefon s nejnovější verzí 8.0 Oreo, případně update obdrží nedlouho poté, co bude v prodeji.

Samsung Galaxy A7 (2018) prozrazuje svou výbavu
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama