huawei-appstore-bude-doporucovat-aplikace-sygic
Novinka Huawei AppStore bude doporučovat aplikace Sygic

Huawei AppStore bude doporučovat aplikace Sygic

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 10. 2017 13:30

Sygic GPS Navigace, na kterou se spoléhá již 200 milionů uživatelů po celém světě, byla představena jako aplikace číslo jedna v kategorii navigací obchodu s aplikacemi Huawei AppStore, který bude v dohledné době spuštěn v Evropě.

Reklama

V Huawei AppStore budou nabízeny dvě aplikace Sygic, konkrétně to je Sygic GPS Navigace a Fuelio. První z nich, Sygic GPS Navigace, je nejlépe hodnocenou aplikací ve své kategorii. Tato navigace, která je k dispozici ve více než 200 zemích a zároveň ve více než 40 jazykových verzích, je celosvětově nejpokročilejší navigační aplikací využívající celé řady inteligentních navigačních funkcí, například off-line mapy a jednoduché uživatelské rozhraní.

Druhý zástupce, Fuelio, je jednoduchá a snadno použivatelná aplikace, se kterou mohou řidiči ušetřit své finance sledováním výdajů, například proběh vozidla, provádění jeho servisu a spotřebu paliva.

 Huawei AppStore bude doporučovat aplikace Sygic
i Zdroj: PCTuning.cz

Huawei AppStore, který v současnosti patří k největším a nejrychleji rostoucím v Číně, je dodáván již nainstalovaný na všech mobilních telefonech Huawei. V roce 2017 obchod expandoval do Evropy, Austrálie, Asie a Afriky, vstup na trhy zbytku světa je plánován v roce 2018; poté to bude skutečně globální obchod pro systém Android.

Na rozdíl od jiných obchodů s aplikacemi, Huawei nabízí pouze to nejlepší na trhu, kdy nové aplikace jsou revidovány Huawei týmem pro aplikace. Aby se aplikace mohly kvalifikovat k prodeji, musejí dosáhnout a trvale udržovat vysoké hodnocení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama