t-mobile-o-vanocich-neomezena-data-na-jeden-den-v-tydnu-zdarma
Novinka T-Mobile o Vánocích: Neomezená data na jeden den v týdnu zdarma

T-Mobile o Vánocích: Neomezená data na jeden den v týdnu zdarma

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 10. 2017 15:00 2

T-Mobile připravil v rámci své vánoční nabídky, kterou spustí 1. listopadu, řadu výhod. Jeho zákazníci například získají druhý telefon, nebo jiné chytré zařízení k vybraným telefonům za cenu jednoho telefonu či neomezený internet na jeden den v týdnu zdarma.

Reklama

Všichni paušální zákazníci s hlasovým tarifem (kromě tarifu S námi sdílený) budou moci až do 31. 1. 2018 neomezeně datovat jeden den v týdnu zdarma. Stačí, když si tento den nastaví prostřednictvím mobilní aplikace Můj T-Mobile a to nejpozději do 31. 12. 2017. Jednou zadaný den již nelze do konce akce změnit.

Akce Dvě zařízení za cenu jednoho bude probíhat ve spolupráci se značkami Huawei (listopad) a Samsung (prosinec). Zákazníci, kteří si například pořídí u operátora telefon Huawei P10, a současně uzavřou či prodlouží smlouvu na libovolný hlasový tarif Mobil na 24 měsíců, získají nejen příspěvek na jeho nákup v rámci těchto tarifů (od 1 000 do 4 000 Kč podle konkrétního tarifu), ale také druhý telefon Huawei P9 Lite Mini, nebo chytré hodinky Talk Band 3 podle vlastního výběru. U telefonu Huawei P10 Lite budou mít zase na výběr mezi druhým telefonem Huawei Y 6 2017 a fitness náramkem Band 2 Pro. Obě zařízení bude možné pořídit také na splátky bez navýšení a v případě telefonů i pojistit. V prosinci bude nabídka pokračovat s jinými produkty.

T-Mobile o Vánocích: Neomezená data na jeden den v týdnu zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

Na své si přijdou také majitelé předplacených karet Twist. Za dobití částkou 500 Kč a vyššíobdrží jako dárek plyšového mazlíčka. Věrným zákazníkům, kteří Twist kartu používají už 5 let a více, nebo těm, kteří si dobijí přes aplikaci Můj T-Mobile, stačí pro získání plyšáka dobít aspoň 300 Kč. Plyšáka je možné získat při dobíjení přes mobilní aplikaci Můj T-Mobile, na Značkové či Partnerské prodejně, na webu T-Mobile nebo z Vyúčtování, vyzvednout ho následně lze na kterékoli Značkové či Partnerské prodejně T-Mobile. Tato nabídka platí do 31. 12. 2017, nebo do vyčerpání zásob.

Zdroj: T-Mobile

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama