energy-sistem-predstavuje-nova-bezdratova-sluchatka
Novinka Energy Sistem představuje nová bezdrátová sluchátka

Energy Sistem představuje nová bezdrátová sluchátka

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 10. 2017 14:00

Španělský výrobce spotřební elektroniky Energy Sistem uvádí na český trh dvojici bezdrátových designových sluchátek. Obě novinky přinášejí snadné ovládání prostřednictvím vestavěných tlačítek a takřka neomezenou svobodu pohybu díky Bluetooth připojení.

Reklama

Tvar sluchátek Energy Earphones 6 s flexibilními háčky umožňuje pevné uchycení v uších, bezdrátové technologie True Wireless a Bluetooth 4.1 zase zajišťují dobrou kvalitu přenosu zvuku a zároveň svobodu pohybu. Kabely nejsou použity ani mezi samotnými sluchátky, takže oblíbené písničky mohou poslouchat dva lidé současně na různých místech.

Součástí sluchátek je také mikrofon a multifunkční tlačítko umožňující snadné a rychlé ovládání. Sluchátka lze nabíjet jednotlivě i současně prostřednictvím přiloženého USB kabelu se dvěma microUSB konektory. Dále výrobce uvádí výdrž až pět hodin na jedno nabití.

Sluchátka Energy Earphones 6 si mohou zákazníci koupit za doporučenou koncovou cenu 1 790 Kč s DPH.

Energy Sistem představuje nová bezdrátová sluchátka
i Zdroj: PCTuning.cz

Druhou novinkou Energy Sistem jsou skořepinová sluchátka Energy Headphones 3 Bluetooth s technologií Bluetooth 4.1 a výdrží akumulátoru až 12 hodin na jedno nabití zajistí. Ke snadnému ovládání slouží dotyková tlačítka na skořepinách; jejich prostřednictvím si uživatel může snadno nastavovat hlasitost, procházet playlist či třeba přijímat hovory, aniž by musel sáhnout po svém smartphonu nebo hudebním přehrávači.

Pohodlí při poslechu hudby poskytuje design sluchátek s nastavitelným hlavovým mostem a výklopnými mušlemi s úhlovým rozsahem až 10 °. V případě potřeby lze sluchátka navíc snadno složit a přibalit sebou kamkoli na cesty.

Energy Headphones 3 Bluetooth se prodávají za doporučenou cenu 1 199 Kč s DPH.

Energy Sistem představuje nová bezdrátová sluchátka
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama