samsung-predstavil-platformu-ambience-a-hlasoveho-asistenta-bixby-2-0
Novinka Samsung představil platformu Ambience a hlasového asistenta Bixby 2.0

Samsung představil platformu Ambience a hlasového asistenta Bixby 2.0

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 10. 2017 11:30

Samsung představil svoji vizi propojeného světa, jíž dominuje široce dostupná a otevřená platforma internetu věcí (IoT). Na vývojářské konferenci probíhající na sanfranciském výstavišti Moscone West, společnost také oznámila, že prostřednictvím technologie SmartThings sjednotí své IoT služby, představí novou verzi hlasového asistenta Bixby 2.0 spolu s vývojovou sadou SDK a posílí své vedoucí postavení v oblasti rozšířené reality. Ohlášené novinky by se měly stát vstupní branou do éry bezproblémového vzájemného propojení široké škály zařízení, softwarových řešení a služeb.

Reklama

Firma ve Spojených státech odhalila i projekt Ambience, což je malý dongle nebo čip, který lze připevnit k široké škále předmětů a umožnit tak jejich bezproblémové připojení a integraci s všudypřítomným hlasovým asistentem Bixby. Nově představená koncepce vychází z nové generace IoT, tzv. „inteligence věcí“, která usnadňuje život spojením IoT a inteligence.

Samsung představil platformu Ambience a hlasového asistenta Bixby 2.0
i Zdroj: PCTuning.cz

Inteligence příští generace

Hlasový asistent Bixby 2.0 má být dostupný na řadě zařízení včetně chytrých televizorů nebo chladniček. Stát tak bude v samém centru spotřebitelského inteligentního ekosystému. Jihokorejský výrobce sadu Bixby 2.0 vybraným vývojářům nabídne prostřednictvím uzavřeného beta programu, přičemž obecně dostupné se SDK stane v blízké budoucnosti.

V čele rozšířené reality

Na základě partnerství se společností Google budou moci vývojáři využívat vývojovou sadu ARCore a přinést tak rozšířenou realitu milionům uživatelů, kteří pracují se zařízeními Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ a Galaxy Note8. Partnerství se společností Google nabídne vývojářům nové příležitosti a novou platformu, která zákazníkům nabízí nové zážitky.

Samsung představil platformu Ambience a hlasového asistenta Bixby 2.0
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama