blizi-se-zahajeni-prodeje-xboxu-one-x
Novinka Blíží se zahájení prodeje Xboxu One X

Blíží se zahájení prodeje Xboxu One X

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 10. 2017 17:00

Už za dva týdny se začne prodávat nejvýkonnější konzole na světě. Xbox One X bylo možné předobjednávat od konce srpna. Oficiálně se však systém v obchodech objeví v úterý 7. listopadu, právě tehdy se dostane k prvním majitelům v Česku i v zahraničí.

Reklama

Podle nákupního rádce Heureka.cz cena Xboxu One X začíná na částce 12 607 Kč. Oficiální doporučená cena je ale vyšší. Napovídá tomu pohled do nabídky Mall.cz a CZC.cz. V obou těchto e-shopech se cena pohybuje na úrovni 13 500 Kč s DPH.

Specifikace One X jsou následující: Výkon šest teraflopů, což je ze současné generace konzolí nejvyšší hodnota, přičemž GPU tvoří 40 speciálně upravených výpočetních jednotek taktovaných na 1172 MHz. Uvnitř nového Xboxu pracuje také osm speciálně upravených x86 jader taktovaných na 2,3 GHz a z hlediska paměti je tu 12 GB RAM GDDR5 s propustností 326 GB/s.

One X samozřejmě přehraje 4K UHD Blu-ray a Microsoft slibuje hraní ve skutečném rozlišení 4K (True 4K). Potěšující je i skutečnost, že v případě Xbox One X se nemusíte strachovat o kompatibilitu s hrami a příslušenstvím. Všechno, co doposud vyšlo na Xbox One a One S, bude s novým modelem plně kompatibilní.

Blíží se zahájení prodeje Xboxu One X
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama