htc-u11-ziska-aktualizaci-na-android-8-0-oreo
Novinka HTC U11 získá aktualizaci na Android 8.0 Oreo

HTC U11 získá aktualizaci na Android 8.0 Oreo

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 10. 2017 09:30

Společnost HTC na svém twitterovém účtu oficiálně oznámilo, že její top smartphone U11 dostane aktualizaci na nový Android 8.0 Oreo ještě do konce tohoto roku. Po vlajkové lodi pak přijdou na řadu další zařízení, včetně modelů U Ultra a U10.

Reklama

Podle dostupných informací je aktualizace pro U11 v posledním stádiu vývoje, přičemž k uvolňování dojde brzy. Zhruba na konci listopadu nebo začátkem prosince. U smartphonů U Ultra a U10 firma ještě nestanovila přesnější časový rozvrh, kdy update vydá.

Ve výbavě HTC U11 najdeme 5,5palcový QHD displej, který je vsazen kovového těla – to navíc obepíná speciální rámeček, s jehož pomocí lze gesty telefon ovládat. Funguje to i v rukavicích nebo s mokrýma rukama, HTC 11 rozeznává sílu stisku.

HTC U11 získá aktualizaci na Android 8.0 Oreo
i Zdroj: PCTuning.cz

Smartphone používá procesor Snapdragon 835 společně se 4 GB RAM. I hlavní fotoaparát má špičkové ambice. Rozlišení je dvanáct megapixelů, světelnost je f/1.7 a nechybí optická stabilizace obrazu.

Co se další výbavy týče, HTC U11 je odolné vůči vodě a prachu (IP67), jeho baterie má kapacitu 3 000 mAh a nechybí čtečka otisků prstů, která je pod displejem a vedle ní najdeme dvě senzorová tlačítka pro ovládání telefonu. Samozřejmostí je podpora rychlého nabíjení QuickCharge 3.0.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama