samsung-v-cr-predstavuje-odolny-galaxy-tab-active-2
Novinka Samsung v ČR představuje odolný Galaxy Tab Active 2

Samsung v ČR představuje odolný Galaxy Tab Active 2

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 10. 2017 08:00

Samsung Galaxy Tab Active 2 nabízí možnost psát na displej stylusem a přináší konstrukční odolnost potřebnou pro nasazení v průmyslových provozech.

Reklama

Jak už jsme psali před několika dny, novinka Galaxy Tab Active 2 se zařadí k menším přístrojům své třídy. Displej s rozlišením 1 280 × 800 pixelů je osmipalcový a o svižný běh systému Android 7.1.1 Nougat s nadstavbou Samsung Experience se stará procesor Exynos 7880 a 3 GB operační paměti. Vestavěná uživatelská paměť má velikost 16 GB, výrobce však do Tab Active 2 integroval rozšiřující microSD slot.

Samsung Galaxy Tab Active2 obdržel rovněž certifikát MIL-STD-810, který zajišťuje, že je dostatečně odolný i vůči zvýšenému tlaku, teplotám, různým prostředím, vibracím a pádům. Práci v náročných podmínkách usnadní ochranný kryt proti otřesům při pádu z výšky až 1,2 m (součást prodejního balení), odolnost proti vlhkosti a prachu třídy IP68 a zdokonalený režim dotykového ovládání v rukavicích a ve vlhkém prostředí.

Stylus S Pen lze používat venku za deště i ve vlhku, vhod přijde jistě i funkce funkci Air Command – menu se zobrazí vždy, když pero vytáhnete z těla tabletu. Akumulátor kapacity 4 450 mAh je uživatelsky přístupný a tudíž snadno vyměnitelný. Do výbavy se dostaly i dva fotoaparáty. Hlavní na zadní straně zvládne zachytit fotografie s rozlišením osm megapixelů. Sekundární na čele pak charakterizuje údaj pět megapixelů.

V České republice se Galaxy Tab Active2začne prodávat počátkem prosince a doporučená maloobchodní cena je stanovena na 11 999 Kč, u verze s LTE pak na 12 999 Kč.

Samsung v ČR představuje odolný Galaxy Tab Active 2
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama