stahnete-si-chrome-cleanup-pro-bezpecnejsi-surfovani-na-webu
Novinka Stáhněte si Chrome Cleanup pro bezpečnější surfování na webu

Stáhněte si Chrome Cleanup pro bezpečnější surfování na webu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 10. 2017 11:00

ESET ve spolupráci s Googlem představuje Chrome Cleanup. Tento integrovaný skenovací nástroj a ochrana pro internetový prohlížeč amerického giganta je dostupný pro všechny uživatele, kteří využívají systém Windows.

Reklama

Vzhledem k tomu, že kybernetické útoky jsou stále propracovanější a obtížněji odhalitelné, prohlížení internetových stránek může přivést uživatele k nebezpečným webům, které mohou na jejich zařízení instalovat škodlivý software. Zejména pokud nepoužívají žádný bezpečnostní produkt.

Pokud je detekován nežádoucí software, Chrome Cleanup na to upozorní uživatele Chrome a umožní mu se rozhodnout, zda jej odebrat. Poté nástroj pracuje na pozadí a uživatele nijak neruší. V momentě, kdy je odstranění nežádoucího softwaru úspěšně dokončeno, upozorní na to uživatele.

Stáhněte si Chrome Cleanup pro bezpečnější surfování na webu
i Zdroj: PCTuning.cz

„Používání internetu by mělo být pro každého bezproblémové a bezpečné,“ říká Juraj Malcho, technologický ředitel globální centrály společnosti ESET. „Již tři desítky let ESET vyvíjí bezpečnostní řešení, která uživatelům umožňují bez obav používat jejich chytrá zařízení a zmírňují dopady různých kybernetických hrozeb. Chrome Cleanup se zaměřuje na nežádoucí software, který může negativně ovlivnit uživatelské zkušenosti s internetem.“

Chrome Cleanup je součástí nejnovější verze prohlížeče Google Chrome. Nebo tento nástroj stáhujte odsud.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama