alza-otevrela-plne-vybaveny-koutek-pro-youtubery
Novinka Alza otevřela plně vybavený koutek pro YouTubery

Alza otevřela plně vybavený koutek pro YouTubery

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 10. 2017 10:00 2

Alza otevírá na showroomu v Praze 7 Holešovicích profesionálně vybavené foto-video studio. V proskleném koutku se mohou zájemci vyfotit nebo natáčet videa, recenze, rozhovory – to vše zcela zdarma. Firma tak chce pomoci kreativcům, kteří pro svou tvorbu nemají vhodné podmínky.

Reklama

Internetový prodejce koutek s nápisem „YouTuber“ vybavil zrcadlovkou značky Canon EOS 80D s objektivem 18-135, která umožňuje pořizovat fotografie i videa, grafickým monitorem Eizo, notebookem, profesionálními světly, stolem optimalizovaným pro natáčení a speciálním křeslem. Nechybí klimatizace a rolety s jednobarevným pozadím, které lze měnit podle potřeb natáčejícího. Studio má rozměry 3,3 × 5 metru a nachází se v pravé části Alza showroomu od hlavního vchodu z ulice Jateční.

Veškeré informace k provozu získají zájemci na showroomu na Informacích, na vyžádání s obsluhou vybavení studia pomohou promotéři. V rámci pilotního provozu se návštěvníci zatím nemusí nikde hlásit, stačí rovnou přijít. Pokud budou některé časové sloty příliš exponovány, firma je připravena spustit rezervační systém. V přípravě je i další rozšíření služeb pro mladé youtubery, které jim usnadní dělat recenze. Alza bude pracovat i se zpětnou vazbou od uživatelů studia, na základě vyhodnocení následně může dojít k dílčím úpravám provozního řádu, vybavení či nabídky služeb.

Youtubeři se těší i v České republice velké oblibě. Díky novému studiu mohou natočit kvalitní videoobsah pro svou cílovou skupinu nebo ze showroomu klidně rovnou streamovat v přímém přenosu nejen profesionálové, ale i amatéři.

Alza otevřela plně vybavený koutek pro YouTubery
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama