steelseries-prichazi-s-novymi-barvami-headsetu-arctis
Novinka SteelSeries přichází s novými barvami headsetů Arctis

SteelSeries přichází s novými barvami headsetů Arctis

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 10. 2017 16:45

Výrobce herních periferií, SteelSeries, uvádí na trh nové barevné varianty headsetu Arctis 3. Sluchátka jsou nově k dispozici v červené, modré a šedé barvě. Deset procent z prodejů uskutečněných přes web pak poputuje neziskové organizaci Ditch the Label, zaměřující se na prevenci proti šikaně, s cílem vybrat 10 000 dolarů a propojit hráče a obecně mladou generaci s charitativní činností.

Reklama

SteelSeries Arctis 3 je vybaven reproduktory s velmi nízkou zvukovou distorzí. V kombinaci se 7.1kanálovým prostorovým zvukem přináší kvalitní přednes při hraní na PC, konzolích i z mobilních zařízení. Headset nabízí bidirekcionální ClearCast mikrofon s možností jeho zatažení do těla náušníku. Díky své charakteristice akusticky eliminuje hluk z okolí a poskytuje čistý přenos.

Sluchátka tak využívají flexibilní, vyměnitelnou čelenku a náušníky z AirWave tkaniny pro rovnoměrné rozložení tlaku a maximální pohodlí. Ovládání hlasitosti je umístěno na levé mušli spolu s tlačítkem pro zapnutí/vypnutí mikrofonu. Arctis 3 se připojují pomocí 3,5mm jack konektoru do kompatibilních zařízení, kterými jsou PC, Mac, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, VR platformy a další přístroje.

SteelSeries Arctis 3 ve třech barevných provedeních jsou dostupná za zaváděcí cenu 2 599 Kč s DPH.

SteelSeries přichází s novými barvami headsetů Arctis
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama