podivejte-se-na-launch-trailer-k-middle-earth-shadow-of-war
Novinka Podívejte se na launch trailer k Middle-Earth: Shadow of War

Podívejte se na launch trailer k Middle-Earth: Shadow of War

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 10. 2017 18:00

Dnes vychází pokračování hry Middle-Earth: Shadow of Mordor z roku 2014, která obdržela více jak padesát ocenění. Middle-Earth: Shadow of War navazuje na originální příběh o Talionovi a Celebrimborovi, kteří se musí probít nepřátelskou linií, aby vytvořili armádu, s jejíž pomocí se postaví Sauronovi.

Reklama

„Ponořte se do epického dobrodružství na cestě k obsazení epických pevností a k vytvoření nového Prstenu a postavte se Temnému Lordovi a jeho Nazgúlovi. Zažijte bohatší a osobitější svět plný nových druhů nepřátel, silnějších osobností a hlubších příběhů. Vracejte se pro odplatu nebo vytvářejte spojenectví. Vydejte se za nepřátelské linie a využijte své strategické schopnosti, lstivost nebo tvrdou sílu a dobuďte Sauronovy pevnosti a následně je obraťte proti němu,“ stojí v tiskové zprávě vývojářů.

Pokud vlastníte grafické karty GeForce, optimalizované ovladače pro Middle-Earth: Shadow of War najdete zde. Majitelé konkurenčních modelů AMD Radeon ať pro nejnovější software zamíří sem.

Shadow of War koupíte na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Níže se podívejte na launch trailer, který vás možná donutí k nákupu hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama