honor-7x-klepe-na-dvere-co-nabidne
Novinka Honor 7X klepe na dveře. Co nabídne?

Honor 7X klepe na dveře. Co nabídne?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 10. 2017 14:00

Již zítra značka Honor, která patří pod čínský Huawei, představí svého dalšího zástupce střední třídy – chytrý telefon Honor 7X. Novinka bude bodovat velmi dobrým poměrem výkonu a ceny, stejně tak nabídne i dostatek výkonu i slušný duální fotoaparát.

Reklama

Nový Honor bude stavět na 5,9palcovém displeji s Full HD rozlišením a poměrem stran 18:9, tedy 2:1. Výkon mu propůjčí procesor Kirin 659, ke kterému výrobce dodá 3 GB/4 GB RAM a paměťovými kartami rozšiřitelné 64GB úložiště.

Zadní straně bude dominovat čtečka otisků prstů a duální fotoaparát, zastoupený kombinací 12Mpx a 20Mpx snímače. Přední kamerka se blýskne rozlišením osm megapixelů. Chybět nemá ani kovové tělo, akumulátor s kapacitou 3 240 mAh a Android 7.1 Nougat s uživatelským prostředím EMUI 5.1. 

Honor 7X se začne nabízet v černé, modré a zlaté barvě. Doporučenou cenu pro tuzemský trh zatím neznáme. V zahraniční by však měl levnější model se 3 GB RAM přijít na 270 dolarů (zhruba 6 tisíc korun bez DPH), zatímco dražší verze (4 GB RAM) se v obchodech objeví za 315 dolarů (7 tisíc korun bez DPH).

Honor 7X klepe na dveře. Co nabídne?
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama