v-listopadu-se-zacne-vysilat-prvni-serial-ve-virtualni-realite
Novinka V listopadu se začne vysílat první seriál ve virtuální realitě

V listopadu se začne vysílat první seriál ve virtuální realitě

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 10. 2017 13:00

Discovery a Google zahájí vysílání průlomového seriálu Discovery TRVLR, na kterém pracovaly VR týmy obou společností. První kapitolu tohoto seriálu budou diváci moci zhlédnout v pátek 3. listopadu, a to výhradně přes YouTube, stránky DiscoveryVR.com nebo přes aplikaci Discovery VR.

Reklama

Seriál Discovery TRVLR se skládá ze sedmi kapitol, z nichž každá zkoumá jiný kontinent. Epizody zaměřují na místní obyvatele, např. Guru, Renegade (Odpadlík), Entertainer (Bavič) a Explorer (Průzkumník), kteří se s vámi podělí o své rituály, tradice a úkoly, které jsou součástí jejich kultury. Každá z kapitol o Severní Americe, Jižní Americe, Asii, Africe, Evropě a Austrálii se skládá ze šesti epizod, jen kapitola zaměřená na Antarktidu obsahuje pouze dvě epizody. Celkem seriál čítá 38 epizod.

Discovery TRVLR bude možné sledovat ve virtuální realitě pomocí brýlí Google Daydream View nebo jednoduchých brýlí Cardboard. Diváci si ho také budou moci pustit na webu, na zařízeních podporujících mobilní operační systémy Android a iOS. Trailer na „Discovery TRVLR“ si můžete pustit níže:

Zdroj: Google

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama