v-prodeji-je-sfericka-kamera-rollei-360
Novinka V prodeji je sférická kamera Rollei 360

V prodeji je sférická kamera Rollei 360

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 10. 2017 13:30

Akční kamery jsou stále populárnější a i přes široké zorné úhly nedokáží zachytit vše a tak mnohdy na záběru něco chybí, proto společnost Rollei přichází na trh s novým modelem kamery Rollei 360°, která dokáže zaznamenat vše co se děje kolem.

Reklama

Kamera Rollei 360° zachycuje celou scénu dvojicí extra širokoúhlých objektivů se 4Mpx snímači, které zaznamenávají video ve Full HD rozlišení se snímkovací frekvencí až 30 fps. Takto zaznamenané video dává dohromady dvojnásobný 360° záznam, je tedy možné si při přehrávání měnit pohled v horizontálním i vertikálním směru. Vydrž baterie je při natáčení až 90 minut a pořízené záznamy můžete ukládat na paměťovou kartu s kapacitou až 32 GB. Rollei 360° umožňuje propojení s mobilními telefony se systémem Androin nebo iOS pomocí WiFi a díky tomu je možné kameru snadno ovládat a nastavovat.

V prodeji je sférická kamera Rollei 360
i Zdroj: PCTuning.cz

Oproti běžným kamerám a dalším zařízením, která poskytují například pouze panoramatický pohled, je kamera Rollei vybavena rozmanitými režimy pro snímání specifických objektů nebo celých oblastí, a to včetně VR sférického módu a podpory VR brýlí.

V balení Rollei 360° najdete kromě samotné kamerky také praktický stativ, USB kabel a ochranné pouzdro. Doporučená koncová cena novinky činí 4 990 Kč s DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama