do-televizoru-s-android-tv-muzete-stahovat-aplikaci-qmedia
Novinka Do televizorů s Android TV můžete stahovat aplikaci Qmedia

Do televizorů s Android TV můžete stahovat aplikaci Qmedia

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 10. 2017 12:30

Společnost QNAP představila vylepšenou aplikaci Qmedia pro vysílání multimediálního obsahu. Jednoduše ji nainstalujte z Google Play do televizoru se systémem Android nebo set-top boxu a můžete začít zobrazovat fotografie, přehrávat hudbu a videa přímo ze zařízení NAS. Uživatelské rozhraní je navrženo co nejjednodušeji, takže není nutné cokoli složitě nastavovat.

Reklama

„Společnost QNAP chce pro své uživatele usnadnit multimediální zábavu tím, že spojí více platforem,“ uvedl produktový manažer QNAP Bennett Cheng, „na základě naší dřívější aplikace pro Apple TV jsme postavili i aplikaci Qmedia Android TV. Má svěží nový vzhled, intuitivnější uživatelské rozhraní a mnoho nových funkcí, takže rodinám dokáže na chytrém televizoru zajistit kompletní multimediální zábavu.“

Qmedia lze nainstalovat na podporované televizní systémy se systémem Android. Aplikace podporuje funkce tří multimediálních aplikací QNAP: Video Station, Photo Station a Music Station. Mezi tyto funkce patří: kategorizace videí, online informace o filmech a televizních pořadech, titulky, procházení fotografických alb a prezentací nebo hudební seznamy.

Aplikace je kompatibilní se všemi zařízeními Android TV 6.0 (nebo novějšími) a lze ji nainstalovat na podporovaná zařízení z Google Play. Aby byly uživatelům k dispozici funkce Qmedia, je nutné na místní QNAP NAS nainstalovat aplikace Video Station, Photo Station a Music Station.

Stahujte: Qmedia

Do televizorů s Android TV můžete stahovat aplikaci Qmedia
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama