andrew-house-konci-jako-sef-playstationu
Novinka Andrew House končí jako šéf PlayStationu

Andrew House končí jako šéf PlayStationu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 10. 2017 13:45

Prezident Sony Interactive Entertainment Andrew House končí a na jeho místo nastupuje John Kodera, jeho dosavadní zástupce. Samotná značka PlayStation je přitom na dlouhodobém vrcholu, změna ve vedení herní divize je tedy více než překvapivá.

Reklama

House nastoupil do vedení SIE v roce 2011 a značku nepřebíral v příliš dobré kondici. Mohly za to především výpadky PlayStation Network, které byly dílem hackerů či přemrštěná cena konzole PS3. Za šest let, co působil jako CEO, však dokázal značku PlayStation dostat znovu na vrchol konzolového trhu. „PlayStation je součástí mého života více než 20 let. Společnost dosáhla rekordních úspěchů. Je tak správný čas, abych se pokusil o nové výzvy,“ uvedl House v prohlášení.

Nový šéf John Kodera je v Sony od roku 1992 a doposud byl zástupcem House. Předtím ve firmě pracoval na pozici prezidenta Sony Network Entertainment International – pod tuto divizi spadaly služby a sítě PlayStation Store, PlayStation Vue, PlayStation Plus, PlayStation Network a PlayStation Now .

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama